Fórum

We offer high quality college term papers for sale.

  1. Jiřina 26.3.2012

    Dobrý den, nedávno jsme se zúčastnila odborného semináře, který jste pořádali a který mi připadal velmi přínosný. Chtěla bych se Vás tedy zeptat, zda plánujete i v následujícím školním roce nějaký další seminář.

    • V rámci udržitelnosti projektu budou probíhat další odborné semináře, o kterých vás budeme informovat prostřednictvím portálu.

  2. Tomáš 8.3.2012

    Chtěl bych se zeptat, jaké jsou hlavní kritéria při hodnocení projektů v soutěži Navrhni svůj dům?

    • Dobrý den, finále se bude konat počátkem května v PI VŠB-TUO v Ostravě-Porubě, kdy budou prezentovány vybrané projekty a vyhlášení celkoví vítězové, kteří budou následně odměněni. Přesný termín konání bude včas oznámen ředitelům soutěžících škol, kteří budou informovat studenty.

  3. Jenda 16.2.2012

    Chtěl bych se zeptat, jaké jsou hlavní kritéria při hodnocení projektů v soutěži Navrhni svůj dům?

    • Dobrý den, zejména se jedná o tato kritéria: technická a grafická úroveň zpracování dokumentace, celkové prostorové a funkční řešení díla a jeho náročnost, originalita a nápaditost technického řešení či vzhled a umístění objektu v krajině (prostředí). Další informace jsou uvedeny na těchto webových stránkách pod záložkou AKTIVITY – soutěže pro SŠ.

  4. Lukáš 6.1.2012

    Je možné dostat znovu brožuru k akci Dřevokazimírova šifra? Ztratil jsem ji a chtěl bych ji znovu kvůli informacím o středních školách. Díky.

    • Dobrý den, zkuste se zeptat svého výchovného poradce, zda ji má ještě k dispozici. Pokud ne, měl by nás dotyčný výchovný poradce kontaktovat a my škole další brožury zašleme.

  5. Péťa 11.12.2011

    Kdy bude finále soutěže Dřevokazimírova šifra?

    • Dobrý den, finále proběhne 26.1.2012 v sídle Moravskoslezského dřevařského klastru. Bližší informace vám poskytne váš učitel, popřípadě výchovný poradce.

  6. Martin 19.11.2011

    Koho můžu kontaktovat, pokud bych měl zájem o další stáž ve frýdeckých Lesostavbách? Moc se mi tam líbilo a v budoucnu bych si to zopakoval.

    • Dobrý den, s tímto dotazem se, prosím, nejlépe obraťte na svého výchovného poradce, ten vám ve spolupráci s námi zajistí potřebné informace.

  7. Petr 26.10.2011

    Dobrý den. Měl bych dotaz. Se školou jsem byl na exkurzi na střední škole elektrostavební a dřevozpracující ve F-M a zaujal mě tam stroj na automatickou výrobu dřevěných předmětů. Neznáte jeho název?

    • Dobrý den, pravděpodobně máte na mysli dřevoobráběcí CNC stroj.

  8. Jirka 29.9.2011

    Jsem se základní školy. Můžeme se zúčastnit více exkurzí nebo jen jedné?

    • Dobrý den, každá základní škola se v jednom školním roce účastní jednoho workshopu na střední škole a jedné exkurze ve firmě.

  9. Martina 15.9.2011

    Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, ve kterých firmách budou probíhat exkurze?

    • Dobrý den, v letošním roce budeme pořádat exkurze do následujících společností: ABEX Substráty a.s; CIDEM Hranice, a.s. divize CETRIS; KATR a.s; RD Rýmařov s.r.o.; Mayr-Melnhof Holz Paskov s.r.o.; TIMBER PRODUCTION s.r.o; TP EUROokna s.r.o; VELOX-WERK s.r.o; Lesostavby Frýdek-Místek a.s a VŠB-Technická univerzita Ostrava, FAST.

  10. Ondra 13.9.2011

    Co můžu udělat pro to, abych se zapojil do vašeho projektu? Studuju na Střední škole elektrostavební a dřevozpracující ve Frýdku-Místku.

    • Dobrý den, v případě vašeho zájmu o zapojení se do našeho projektu, prosím, kontaktujte manažera vaší školy tj. Bc. Stanislava Míšu, který vám poskytne veškeré informace.

Vložte svůj dotaz:

E-mailová adresa nebude nikde zveřejněna.

Název projektu: Popularizace a zvýšení kvality výuky dřevozpracujících a stavebních oborů v Moravskoslezském kraji
CZ.1.07/1.1.07/02.0099

Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky